Det grønne gavekort

Det Grønne Gavekort er fyldt med gaver, der er udvalgt med omtanke for miljøet.

Modtagerne vælger selv en gave, der skaber værdi for dem, og som de kan bruge igen og igen. Gaverne er udvalgt med omtanke for deres bæredygtige egenskaber. Det kan f.eks. være produceret af overskuds- eller genbrugsmaterialer, være energibesparende, have høj kvalitet med lang levetid, være certificeret med FSC, OEKO-TEX-, GOTS, eller Fairtrade el.lign..

De udvalgte gaver har en vejledende pris helt op til DKK 2.898,-

Bestil på 70 70 20 27 eller HER

 

DKK 640

Vejledende butikspriser op til DKK 2.898,-

gift-detgroennejulegavekort-gift

Så nemt er det

Vi sender gavekortene per mail
eller i flotte æsker.

Medarbejderne logger ind på www.findgaven.dk og vælger selv deres gave.

Vi leverer gaverne samlet til din virksomhed, så du kan dele dem ud.

LANDETS STØRSTE LEVERANDØR AF FIRMAJULEGAVER

Hos GaveFabrikken® kan små og store virksomheder finde landet bedste julegaver til den helt rigtige pris.
Uanset om medarbejderen skal forkæles med en særlig udvalgt gave, eller om ønsket er at give dem frit valg med et af vores populære gavekort,
sørger vi for den gode stemning. GaveFabrikken® er landets største leverandør af firmagaver og din garanti for god service og konkurrencedygtige priser.

Firmagaver, der rammer rigtigt

Det kræver omsorg, omhu og omtanke at give en gave, som skaber ægte glæde. Mennesker er forskellige, og derfor bør gaver også være det. Som landets største leverandør af firmagaver er vi konstant på jagt efter nye idéer, oplevelser og spændende overraskelser, så I som virksomhed kan give gaver, der bliver værdsat og husket.


De største og flotteste firmagaver

GaveFabrikken® leverer årligt mere end 1.000.000 firmagaver, og går ikke på kompromis i jagten på at begejstre. Vi udvælger de bedste produkter på markedet og designer vores egne gaver i samarbejde med førende mærkevareproducenter. Som landets største leverandør kan vi købe stort ind, så vores kunder er garanteret markedets største og flotteste firmagaver.

Generøsitet er som ringe i vandet

GaveFabrikkens® motto er ”Mere at give” og vi støtter hvert år en række udvalgte projekter såsom Operation Julegaveregn, Eventyr Jul, ansættelse af socialt udsatte og Danmarks Indsamling. Vi har indtil videre plantet mere end 600.000 træer samt købt 100.000 m2 regnskov til fredning i samarbejde med Verdens Skove og vi fortsætter vores indsats for at bidrage til biodiversiteten, klimaet og fremtiden.

Flere koncepter fra GaveFabrikken®

GaveFabrikken® er i konstant udvikling og det vigtigste for os er, at I som virksomhed finder den helt rigtige gave til jeres medarbejdere. Derfor har vi forskellige gavekortkoncepter, så vi er sikre på der er noget til jeres smag og budget; Julegavekortet® - 24 gaver® – Designjulegaven™ - Det Grønne Gavekort™ – Guldgavekortet™ – Drømmegavekortet™ - Luksusgavekortet™.