Kay Bojesen bjørn reworked jubilæum

Varenummer
39286

I 1952 tilføjede Kay Bojesen Bjørnen til sit univers af charmerende træfigurer, og den kan i år derfor fejre 70 års jubilæum.

Det fejres med denne fine Reworked Bjørn, produceret i blandet genanvendt træ. Træet er overskuds- og resttræ, der under normale omstændigheder ville være gået til spilde, men her giver nyt liv til den gamle kending. Det giver en ny og moderne måde at fortolke ikonisk design og Bjørnens former kommer til live med ekstra spil i de blandede træsorter.

Da Reworked Bjørnen er produceret i mixet upcyclingtræ, kan der ikke garanteres hvilke træsorter der indgår i hvert enkelt produkt, men al træ stammer fra FSC®-certificerede plantager. FSC-certificeret træ kommer fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og arbejder under ordnede forhold.

Med sin runde næse og tykke mave bliver bjørnen hurtigt til en hyggelig følgesvend for både børn og voksne. Den står smukt alene i al dens enkelthed eller dekorativt sammen med resten af den sjove familie af trædyr. Reworked Bjørnen har et fint 70-års logo på den ene fod.

Gaven består af:

  • Kay Bojesen Reworked Jubilæums Bjørn, H: 14,5 cm

Producentens oplyste vejl. pris DKK 1.099,-

DKK  560,-
Producentens oplyste vejl. pris DKK 1.099,-
-
+
Antal min 5 stk.
Kay Bojesen bjørn reworked jubilæum
Kay Bojesen bjørn reworked jubilæum Kay Bojesen bjørn reworked jubilæum