Kay Bojesen skærebræt eg og Fiskars kokkekniv

Varenummer
SAM3313

Skærebræt og kokkekniv i skarpt design.

Smukt og funktionelt skærebræt fra Kay Bojesens kendte serie Menageri, der består af en række elementære køkkenredskaber.

Skærebrættets praktiske og dekorative saftrende sikrer, at overskydende saft samles i hjørnet. Skærebrættet er fremstillet i FSC-certificeret egetræ med et smukt finish.

FSC-certificeret træ kommer fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og arbejder under ordnede forhold.

Fiskars All Steel lille kokkekniv er fremstillet af det reneste rustfri stål i høj kvalitet for førsteklasses skæreegenskaber og lang levetid.

Den lille kokkekniv har et ekstraordinært stærkt blad, der kan klare de fleste skæreopgaver. Japansk stål med et højt kulstofindhold giver fremragende holdbarhed, og det helstøbte design giver kniven et flot tidløst look. Kniven er perfekt afbalanceret, så den ligger naturligt og komfortabelt i hånden, når du skærer. Det anbefales at vaske kniven i hånden.

Gave består af:

  • Kay Bojesen Menageri skærebræt, 40 x 29 x 2 cm
  • Fiskars All Steel kokkekniv, 25 cm

Producentens oplyste vejl. pris DKK 1.299,-

DKK  640,-
Producentens oplyste vejl. pris DKK 1.299,-
-
+
Antal min 5 stk.
Kay Bojesen skærebræt eg og Fiskars kokkekniv
Kay Bojesen skærebræt eg og Fiskars kokkekniv Kay Bojesen skærebræt eg og Fiskars kokkekniv Kay Bojesen skærebræt eg og Fiskars kokkekniv Kay Bojesen skærebræt eg og Fiskars kokkekniv Kay Bojesen skærebræt eg og Fiskars kokkekniv