Firmagaver og firmajulegaver fra Georg Jensen Damask. Georg Jensen Damask er indbegrebet af det ypperligste inden for dansk vævehåndværk. Siden 1756 har Georg Jensen Damask kombineret tradition med fornyelse med fokus på kvalitet i deres tekstiler i luksusklassen til hjemmet. Georg Jensen Damask har siden 2000 været Kongelig Hofleverandør, så du er garanteret luksus og elegance til boligen med det eksklusive sortiment af sengetøj, plaider og håndklædeserier.

Se vores eksklusive udvalg af firmagaver og firmajulegaver fra Georg Jensen Damask herunder.

Lad os hjælpe dig!

Vi har desværre midlertidig udsolgt af produkter fra denne leverandør. Har du en specifik forespørgsel så kontakt os på 70 70 20 27 eller send en mail til info@gavefabrikken.dk, så vil vi straks undersøge mulighederne for genbestilling eller finde et alternativ.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Eklusive firmagaver fra Georg Jensen Damask

Køb firmagaver fra Georg Jensen Damask hos ShopGaveFabrikken. Vi har et stort udvalg af alt fra sengetøj i luksusklassen, som er vævet i 100% egyptisk bomuld til lækre plaider og eksklusive håndklædeserier. Find også dine firmajulegaver fra Georg Jensen Damask i vores store sortiment. Hos ShopGaveFabrikken har vi gjort os umage med at samle et stort sortiment af mærkevarer fra førende designere.

Om Georg Jensen Damask
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christensdatter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne, skandinavisk udtryk. Georg Jensen Damask stiller høje krav til både kvalitet og funktionalitet i deres produkter. Georg Jensen Damasks produkter væves primært i Europa og enkelte væves i Indien. De arbejder sammen med væverier, der er familieejede, ligesom Georg Jensen selv, da der opbygges en tættere relation. Georg Jensen Damask har desuden stort fokus på de miljøhensyn og menneskerettigheder, der er grundtanken bag UN Global Compact.