Firmagaver og firmajulegaver fra Georg Jensen. Georg Jensen har sat sit aftryk i dansk designhistorie siden 1904 med sin unikke håndværksmæssig kvalitet og tidløse design. I dag er Georg Jensens design til stadighed defineret af de unikke former og skulpturelle udtryk med afsæt i mesterens oprindelige principper og idéer, men med et nutidigt udtryk til den moderne livsstil. Det eksklusive sortimentet spænder fra brugskunst til smykker og ure, så der er noget for enhver smag.

Se vores eksklusive udvalg af firmagaver og firmajulegaver fra Georg Jensen herunder.

Lad os hjælpe dig!

Vi har desværre midlertidig udsolgt af produkter fra denne leverandør. Har du en specifik forespørgsel så kontakt os på 70 70 20 27 eller send en mail til info@gavefabrikken.dk, så vil vi straks undersøge mulighederne for genbestilling eller finde et alternativ.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Firmagaver fra Georg Jensen

Køb firmagaver fra Georg Jensen hos ShopGaveFabrikken. Vi har et stort udvalg af smukke kander, stager og fade fra Cobra, Bloom og Legacy serierne. Find også dine firmajulegaver fra Georg Jensen i vores store sortiment. Hos ShopGaveFabrikken har vi gjort os umage med at samle et stort sortiment af mærkevarer fra førende designere.

Om Georg Jensen
Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.
Georg Jensens filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.