Vinpakke 8 med rød og hvidvin - 6 flasker

Varenummer
200309

Tradition og nydelse er i højsædet i julen, hvor den helt rigtige vinmenu sætter prikken over i’et på juledagene.

GaveFabrikkens særligt udvalgte og sammensatte vinpakke består af 6 skønne franske vine, som fx kan bruges til julemiddagen.

En helt fantastisk hvid Côtes du Rhône lavet primært på Viognier. Viognier brister bogstaveligt i munden med accenter af moden gul frugt. Munden er sprudlende, fyldig, rund og meget vedvarende.

Rødvinen kan drikkes med det samme, men kan også uden problemer gemmes i 4-5 år. Smagen har en dominans af røde frugter og toner af peber med lette tanniner.

Denne Côtes du Rhône VV er lavet på 60 år gamle vinstokke, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Vinen kan gemmes, men kan også nydes forholdsvis frisk, da dens friske frugtsyre er med til at give vinen masser af liv i glasset. Smagen er røde og sorte frugter og friskkværnet peber. Stimulere munden længe.

Chateauneuf Du Pape VV 2016 vinen lagres i ca. 12 måneder dels i store vinfade, dels i mindre fade og 15-20% lagres i nye egetræsfade. Druesammensætningen giver en vin med dufte af peber, vanilje, solbær og kirsebærlikør. Smagen er flot afbalanceret med bløde tanniner og lang krydret eftersmag.

Denne Cremant er ideel som velkomstdrikns eller til desserter. Den lyse hvide farve med lette rav refleksioner med en dugt af hvide blomster og tørrede frugter. Smagen frisk, frugtig og fint velbalanceret med fine bobler

Gaven består af:

  • 1 fl. Côtes du Rhône, Cuvée Laura, 75 cl
  • 1 fl. Côtes du Rhône, 75 cl
  • 2 fl. Côtes du Rhône VV, 75 cl
  • 1 fl. Chateauneuf Du Pape VV 2016, 75 cl
  • 1 fl. Champteloup Crémant De Loire, Brut
DKK  800,-
Producentens oplyste vejl. pris DKK
-
+
Antal min 5 stk.
Vinpakke 8 med rød og hvidvin - 6 flasker
Vinpakke 8 med rød og hvidvin - 6 flasker