Firmagaver og firmajulegaver fra KitchenAid. KitchenAid er din ideelle partner, uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, da alle KitchenAids køkkenmaskiner er designet og udviklet i samarbejde med professionelle kokke. Resultatet er et bredt udvalg af elegante produkter i topkvalitet, der gør madlavningen til en leg hvad enten du skal lave lækre hverdagsretter eller imponerende gæstemad.

Se vores eksklusive udvalg af firmagaver og firmajulegaver fra KitchenAid herunder.

Lad os hjælpe dig!

Vi har desværre midlertidig udsolgt af produkter fra denne leverandør. Har du en specifik forespørgsel så kontakt os på 70 70 20 27 eller send en mail til info@gavefabrikken.dk, så vil vi straks undersøge mulighederne for genbestilling eller finde et alternativ.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Firmagaver fra KitchenAid

Køb firmagaver fra KitchenAid hos ShopGavefabrikken. Vi har et stort udvalg af kvalitets køkkenmaskiner, der gør arbejdet i køkkenet til en leg – vi har alt fra elkedler, brødristere og kaffemaskiner på hylderne. Find også dine firmajulegaver fra KitchenAid i vores store sortiment. Hos ShopGaveFabrikken har vi gjort os umage med at samle et stort sortiment af mærkevarer fra førende designere.

Om KitchenAid
KitchenAid er din ideelle partner, uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, da alle KitchenAids køkkenmaskiner er designet og udviklet i samarbejde med professionelle kokke. Resultatet er et udvalg af elegante produkter i høj kvalitet med stor ydeevne og en teknologi og materialer, der leverer fantastiske og professionelle resultater. Det er en unik tilgang, som sammen med køkkenmaskinernes design, høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration og flere muligheder til hverdagens kokkeopgaver og din kulinariske lidenskab. Enhver, som virkelig forstår betydningen af ’Det vigtigste er maden’, kan nu opnå professionelle resultater takket være måden KitchenAids produkter er fremstillet på.